Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget HTML #1

[DOWNLOAD] "Trofé" by Steffen Jacobsen # Book PDF Kindle ePub Free

Trofé

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: TrofĂ©
  • Author : Steffen Jacobsen
  • Release Date : January 19, 2021
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1004 KB

Description

Efter att ha hittat en amatörfilm i sin avlidne fars kassaskÄp, bestÀmmer sig Elisabeth Caspersen för att anstÀlla den exklusiva privatdetektiven Michael Sander. Filmen visar en brutal och vÀlorganiserad mÀnsklig jakt i ett arktiskt landskap, dÀr hennes pappa deltar som jÀgare, och Elisabeth fruktar att detta kommer att förstöra det vÀrldsomspÀnnande företag som hennes far byggt upp.
Under utredningen inleder Michael Sander ett pÄ flera sÀtt problematiskt samarbete med polisinspektör Lene Jensen och de dras snabbt in i en mystisk och bisarr vÀrld. De tvingas bryta ner all sin tidigare kunskap och erfarenhet i jakten efter sanningen kring denna hemliga mÀnniskojaktsorganisation och det dröjer inte lÀnge innan de tvingas kÀmpa för sin egen överlevnad. Duon inser nÀmligen att de Àr de kommande offren för spelets nÀsta jaktomgÄng...
"Trofé" Àr första delen i Steffen Jacobsens nordiska thrillerserie om privatdetektiven Michael Sander och polisinspektör Lene Jensen.
Steffen Jacobsen (1956-) Àr en dansk ortopedisk kirurg, debattör och författare som varit bosatt och arbetat stora delar av sitt liv pÄ Grönland och i norra Norge. Han har skrivit flertalet vetenskapliga artiklar och fick sitt stora genombrott som författare i samband med Trofé (TrofÊ) 2013. Steffen Jacobsen Àr idag en av Danmarks mest lÀsta spÀnningsförfattare.


Free Books Download "Trofé" PDF ePub Kindle